Martin en Elsa bij schaapskuddeMijn naam is Martin Reitsma en samen met mijn vrouw Elsa runnen wij het bedrijf ‘By de Han’. By de Han heeft een groot aantal schaapskuddes waarmee begrazingsprojecten worden uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers. De schaapskuddes bestaan uit Schoonebeeker schapen. Het Schoonebeeker schaap is een sterk ras dat dicht bij de natuur staat. Om de schapen te drijven hebben we twee prachtige border collie honden die daarbij helpen.

Voor Wetterskip Fryslan worden verschillende dijken en stukken land door de schapen begraasd. Vanaf maart 2015 is er een schaapskudde in de gemeente Heerenveen aan het begrazen. Vanaf april t/m november lopen de schapen op vele plekken in de gemeente om te begrazen. Dit is een groot succes! Het zorgt voor een verbetering van de flora en fauna en vanuit de omwonenden en voorbijgangers komen veel enthousiaste reacties. In 2016 zijn we met een schaapkudde gestart in de gemeente Tytsjerksteradiel. Met een pilot zijn we begonnen in de dorpen Sumar en Oentsjerk. Dit is een groot succes gebleken. In 2017 zijn we ook gestart met begrazen in de dorpen Burgum, Hurdegaryp, Gytsjerk, Eastermar en Noardburgum.

Samen met mijn vrouw Elsa hebben we ervoor gekozen om ons, naast de diverse werkzaamheden, te richten op het verkopen van producten via de webshop van By de Han. Wij geven u graag vrijblijvend advies. We zijn tevens dealer van Gallagher, Pulsara en Heiniger.

Met ons bedrijf ‘By de Han’ hopen wij u van dienst te kunnen zijn met diverse producten en diensten. Mocht u vragen hebben of vrijblijvend advies nodig hebben, dan kunt u mij daarvoor altijd telefonisch benaderen of een email sturen.

Contactgegevens

Martin Reitsma

Compagnonsfeart 3

8408 CC Lippenhuizen

Mob. nr: 06-25474892

Email: info@bydehan.nl

KvK nummer: 01093292

IBAN: NL44 RABO 0321.5249.69

Vind ons op Facebook, www.facebook.com/bydehan. Klik op ‘Vind ik leuk’ en blijf zo op de hoogte van onze activiteiten, aanbiedingen en scherpe acties!

Momenteel is de website www.bydehan.nl in ontwikkeling. We zijn bezig om de webshop aan te vullen met producten zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Mocht u producten nodig hebben die niet op de website vermeld staan, neem dan contact met ons op.