Mijn naam is Martin Reitsma en samen met mijn vrouw Elsa runnen wij ons bedrijf ‘By de Han’. Wij wonen met ons gezin in Lippenhuizen (Friesland) op een prachtige boerderij aan het water. In de ligboxstal hebben we jongvee en in december 2019 is er een nieuwe stal gebouwd voor de schapen. In de winterperiode lammert een deel van de schapen hier af. 

By de Han heeft een groot aantal schaapskuddes waarmee begrazingsprojecten worden uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers in de provincie Friesland. Door het begrazen met schapen wordt de biodiversiteit vergroot. De schaapskuddes bestaan uit Schoonebeeker schapen. Het Schoonebeeker schaap is een sterk ras dat dicht bij de natuur staat. Om de schapen te drijven hebben we drie prachtige border collie honden (Jock, Swift en Mo) die daarbij helpen. 

Daarnaast hebben we een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van schapenartikelen. By de Han is dealer van Veno, Gallagher, Heiniger en Pulsara. Op onze website staat een groot deel van ons aanbod. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een uitgebreider aanbod. Tevens is er de mogelijkheid om contact op te nemen voor een vrijblijvend advies en is het mogelijk dat we een keer bij u langs komen voor meer informatie. 

We hopen dat we u van dienst kunnen zijn en mochten er vragen zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen!

Contactgegevens

Martin en Elsa Reitsma

Compagnonsfeart 3

8408 CC Lippenhuizen

Mob. nr: 06-25474892

Email: info@bydehan.nl

KvK nummer: 01093292

IBAN: NL44 RABO 0321.5249.69

Onze schaapskudde is te volgen via Facebook, www.facebook.com/bydehan

Momenteel is de website www.bydehan.nl in ontwikkeling. We zijn bezig om de webshop aan te vullen met producten zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Mocht u producten nodig hebben die niet op de website vermeld staan, neem dan contact met ons op.